Storingsdiensten

DGT staat 24/7 voor u klaar met een mechanische en elektrische storingsdienst. Als geen ander weten we hoe hinderlijk het voor uw bedrijf kan zijn wanneer u onverhoopt met een storing of een niet werkende machine krijgt te maken.

DGT staat 24/7 voor u klaar met een elektrische en mechanische storingsdienst. Als geen ander weten we hoe hinderlijk het voor uw bedrijf kan zijn wanneer u onverhoopt met een storing of een niet werkende machine krijgt te maken. We doen er dan ook alles aan om het probleem snel en efficiënt te verhelpen.

Storingen vakkundig laten verhelpen
Servicemonteur en storingsmonteur gezocht? Machine kapot? Schakel de hulp in van DGT Drachten en we zorgen ervoor dat uw productieproces spoedig weer op gang komt. Als u gebruik maakt van de storingsdienst kom ik zo komen we zo snel mogelijk bij u op locatie langs om het probleem te bekijken en te zoeken naar een passende oplossing. Zo kan het zijn dat uw machine door een storing is vastgelopen, er onverwachts een onderdeel kapot is gegaan of dat er elektrische problemen zijn . Na vaststellen van de oorzaak en het vinden van een oplossing gaan we voor u aan de slag. Dankzij de kennis en ervaring weten we binnen kort tijdsbestek wat er mis is met uw machine. Eventueel vervangen we versleten onderdelen of zetten we de juiste stappen om de betreffende storing te verhelpen.

Wilt u meer weten of gebruik maken van mijn storingsdienst in Drachten en omstreken? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.
  • slide
  • slide
  • slide

Heeft u een storing of spoed in Drachten en omstreken? Bel snel: 06-40107616